Conpanion är företaget där alla är nyckelpersoner!

Data och människor är nyckeln till våra hjärtan

Här brinner vi alla för Data & Analytics. Vi tror på att göra saker tillsammans och att hjälpa varandra.
 

Vi sätter stort värde i den personliga friheten och att få vardagen att gå ihop med arbetslivet. Vi erbjuder möjligheten att påverka din egen roll samt vara med och påverka företagets utveckling.
 

Vi växer snabbt och behöver blir fler, så vi söker nu efter nya kollegor då vi har flera spännande uppdrag på gång framöver.

Människorna

Det handlar om människorna. Vår filosofi är att nöjda, motiverade och passionerade medarbetare som får chansen att utvecklas kommer att göra ett fantastiskt jobb.

HM och MA.jpg
MA och PW.jpg
Tekniken

Vi är teknikintresserade och ser att tekniken skapar stort värde hos våra kunder. För oss är det viktigt med kompetensutveckling och kunskapsspridning för att ligga i framkant.

Perks & Benefits

Spännande uppdrag

Det är viktigt för oss att erbjuda spännande uppdrag, ge medarbetare frihet under ansvar samt att skapa förutsättningar för att våra medarbetare ska utvecklas och ha roligt ihop.

Tillsammans

Conpanion startades av några vänner som ville skapa något som var mer personligt där människan är i fokus och där vi jobbar tillsammans.

Frihet

Flexibla arbetstimmar. Är du en morgonmänniska eller nattuggla så är det här jobbet för dig, du vet hur du presterar bäst. Arbeta remote när du känner för det eller när tiden är knapp.

Centralt kontor

Nära kollektivtrafik och enkel åtkomst. Umgås med dina kollegor, ta en lunch på stan eller varför inte AW en fredagskväll?

Nyckelpersoner

290803818_1064274237823002_8112145173324678175_n.jpg

Mattias Svensson

Mattias som är vårt senaste tillskott har under 3 år hjälpt ett större producerande företag genom att bygga och förvalta deras datalager och analysmodeller på Microsoft-plattformen.

290087694_2552975268166023_3100592842775611885_n.jpg

Cecilia Svensson

Cecilia har över 15 års erfarenhet som BI/DW-utvecklare inom Microsoft stacken. Stor del av sin karriär har hon spenderat inom banksektorn och fordonsindustrin.

HP.jpg

Du?

Data wizard

Lediga jobb

Ser du en tjänst som passar dig? Tveka inte att höra av dig!

Jönköping/ Skövde
Data Analyst
Data Engineer
Jönköping/ Skövde
rapellering.jfif

“Culture is simply a shared way of doing something with a passion.”
— Brian Chesky, Co-Founder & CEO, Airbnb