top of page

Vilka är vi?

Conpanion är företaget där alla är nyckelpersoner!

Data och människor är nyckeln till våra hjärtan!

Här brinner vi alla för Data & Analytics. Vi tror på att göra saker tillsammans och att hjälpa varandra.
 

Vi sätter stort värde i den personliga friheten och att få vardagen att gå ihop med arbetslivet. Vi erbjuder möjligheten att påverka din egen roll samt vara med och påverka företagets utveckling.
 

Vi växer snabbt och behöver blir fler, så vi söker nu efter nya kollegor då vi har flera spännande uppdrag på gång framöver.

Tekniken

Vi är teknikintresserade och ser att tekniken skapar stort värde hos våra kunder. För oss är det viktigt med kompetensutveckling och kunskapsspridning för att ligga i framkant.

HM och MA.jpg

Det handlar om människorna. Vår filosofi är att nöjda, motiverade och passionerade medarbetare som får chansen att utvecklas kommer att göra ett fantastiskt jobb.

Människorna

MA och PW.jpg

Perks & Benefits

Vi tror på att man ska kunna kombinera att ha kul på jobbet men också ha flexibla timmar för att få livet att hå ihop!

Spännande uppdrag

Det är viktigt för oss att erbjuda spännande uppdrag, ge medarbetare frihet under ansvar samt att skapa förutsättningar för att våra medarbetare ska utvecklas och ha roligt ihop.

Tillsammans

Conpanion startades av några vänner som ville skapa något som var mer personligt där människan är i fokus och där vi jobbar tillsammans.

Frihet

Flexibla arbetstimmar. Är du en morgonmänniska eller nattuggla så är det här jobbet för dig, du vet hur du presterar bäst. Arbeta remote när du känner för det eller när tiden är knapp.

Centralt kontor

Nära kollektivtrafik och enkel åtkomst. Umgås med dina kollegor, ta en lunch på stan eller varför inte AW en fredagskväll?

Nyckelpersoner

Hängivenhet. Expertis. Passion.

bottom of page